Een goed gevulde ToolKit

Onze ToolKit is gevuld met kennis en ervaring van 21e eeuwse technologie, methodes en toepassingen. Met deze kennis en ervaring zijn we in staat om elk (educatief) project voor uw organisatie succesvol te voltooien. Hieronder ziet u een aantal van onze specialiteiten.

Virtual & augmented reality

Wij ontwikkelen sucesvolle maatwerk augmented reality en virtual reality oplossingen. Met augemented reality en virtual reality kunt u uw potentiele klanten verbazen, met unieke leermiddelen lesgeven of een veilige trainingsomgeving bieden. Creër voor uw organisatie ook een wauw factor. De toekomst van uw content begint vandaag!

Serious play

Ontdekken, proberen, klooien, lol hebben en nog iets leren of tot betere inzichten komen ook. Spelen heeft ontzettend veel positiefs te bieden. Toch wordt er van volwassenen in een professionele setting verwacht dat zij niet (of zo min mogelijk) spelen. Bij 21ToolKit spelen we graag en laten we anderen ook graag spelen. Maar dan wel met een serieuze ondertoon. Wanna play?

Educatieve projecten

Ervaring en de juiste kennis en mensen. Hiermee verzorgen we uw educatief project van A tot Z. Of het nu gaat om een escaperoom, een challenge, een eLab, studio of werkplaats of een projectweek. Voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, bibliotheek of culturele instelling. 21ToolKit has been there and done that!

Concept creatie

Naast onze werkzaamheden voor opdrachtgevers werken we ook aan onze eigen concepten. Deze ontwikkelen wij volgens de LEAN start up methode. Op deze manier kunnen we snel de haalbaarheid van ons concept testen op haalbaarheid. Door te blijven werken aan onze eigen concepten blijft 21ToolKit innoveren. De opgedane kennis en ervaringen helpen ons daarbij.