"Je handen weten meer dan dat jij denkt dat ze weten"

LEGO Education bij 21ToolKit

21ToolKit is gecertificeerd partner van LEGO Education voor Nederland. De visie van LEGO Education sluit naadloos aan op de visie van 21ToolKit op leren. Denken met je handen en vraagstukken met een open einde zijn de belangrijkste uitgangspunten bij LEGO Education. Op deze manier worden de creativiteit en probleemoplossend vermogen optimaal aangesproken en ontwikkeld.

LEGO Education voor uw organisatie

21ToolKit biedt verschillende oplossingen met LEGO Education voor verschillende doelgroepen. 

LEGO Education voor de bibliotheek

Al voor diverse bibliotheken heeft 21ToolKit de implementatie van LEGO Education verzorgd. LEGO Education heeft bij deze bibliotheken een prominente plek gekregen in de jeugd programmering en de bibliotheek op school (DBOS). Voor deze bibliotheken heeft 21ToolKit geadviseerd, de trainingen verzorgt, geholpen met het vormgeven van de programmering en het aanbod van de bibliotheek op school. LEGO Education is voor elke bibliotheek een aanwinst en sluit aan op een visie voor de 21e eeuw. Bezoekers en de DBOS scholen gaan aan de slag met de 21e eeuwse vaardigheden en de taal van de toekomst (programmering).

LEGO Education voor het onderwijs

Dat LEGO Education zeer geschikt is voor gebruik in het onderwijs dat spreekt voor zich. De diverse doorlopende leerlijnen zorgen voor wetenschap & techniek onderwijs wat aansluit bij de leeftijd en kennis van de leerlingen. Het grote voordeel van LEGO Education in het onderwijs is dat het laagdrempelig is. Voor leerlingen én voor leerkrachten. 21ToolKit ontzorgt door het complete implementatietraject te verzorgen. Van advies tot training on the job. Zo weten we zeker dat de juiste kennis en vertrouwen aanwezig is in uw onderwijsteam. Kennismaken met de mogelijkheden van LEGO Education bij u op school? Neem contact op voor vrijblijvend advies.